Verrassend kuipje

Verrassend kuipje

Ontdek wat Toffifee zo bijzonder maakt.

De ogen zeggen „Wow…” – de mond zegt „Mmmm..”

Heerlijke karamel

Heerlijke karamel

Het kuipje van heerlijke karamel.

De unieke vorm maakt van iedere Toffifee een onvergetelijke ervaring.

Krokante hazelnoot

Krokante hazelnoot

Onze hazelnoten worden middels een speciale bereidingswijze geroosterd. Dit zorgt voor de typische Toffifee smaak en de krokante beet. 

Pralinécrème in overvloed

Pralinécrème in overvloed

De smeuïge pralinécrème wordt tussen de hazelnoot en het kuipje van zachte karamel gegoten. Deze romige mix van hazelnoot en cacao zorgt voor de ideale combinatie.

De kers op de “Mmmm….”

De kers op de “Mmmm….”

De glanzende finale! Natuurlijk mag de druppel chocolade niet ontbreken, want deze straalt op elke Toffifee.

Voedingswaarde informatie

Voedingswaarde informatie

Gemiddelde voedingswaarden

Per 100 g

Per stuk (8,3 g)

Per stuk %*

Energie 2183 kJ / 522 kcal 181 kJ / 43 kcal 2%
Vetten 28,8 g 2,4 g 3%
waarvan verzadigde vetzuren 12,7 g 1,1 g 6%
Koolhydraten 59,0 g 4,9 g 2%
waarvan suikers 48,9 g 4,1 g 5%
Eiwitten 6,0 g 0,5 g 1%
Zout 0,26 g 0,02 g <1%

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Hele hazelnoot (10 %) in karamel (41 %) met pralinécrème (37 %) en chocolade (12 %).

Ingrediënten: suiker, plantaardige vetten (palm, shea), hazelnoten, glucosestroop, mageremelkpoeder, bevochtigingsmiddel: sorbitolstroop, cacaomassa, gecondenseerde magere melk, gecondenseerde wei, melksuiker, magere cacao, cacaoboter, botervet, rietsuikerstroop, weipoeder, emulgator: lecithinen (soja), zout, aroma's.

Kan ook sporen van amandel, aardnoot/pinda en andere noten bevatten.

Opmerking

De ingrediënteninformatie en de afgeronde gemiddelde voedingswaarden zijn gebaseerd op de huidige recepturen. Door veranderingen in de receptuur kunnen er in de winkel producten verkrijgbaar zijn in huidige en nieuwe samenstelling. Wij adviseren daarom een aanvullende vergelijking met de informatie op de verpakking te maken. Verschillen kunnen ontstaan in de periode van een overgangsfase naar nieuwe wettelijke richtlijnen of andere veranderende randvoorwaarden.