Toffifee Veelgestelde vragen

Bevat Toffifee dierlijke bestanddelen?

Toffifee bevat melk, beter gezegd melkproducten. Dit zijn de enige bestanddelen die afkomstig zijn van dieren.

Bevat Toffifee gelatine?

Nee, Toffifee bevat geen gelatine.

Ik ben allergisch voor pinda’s, amandelen en/of andere noten. Kan ik Toffifee nog steeds eten?

Om mensen met een ernstige allergie voor noten of pinda’s erop te attenderen dat Toffifee “sporen van amandelen, pinda’s of andere noten“ kan bevatten wordt dit als voorzorgsmaatregel op de verpakking vermeld. Ondanks dat naast hazelnoten geen andere noten als ingrediënt worden toegevoegd aan Toffifee, is het niet uit te sluiten dat Toffifee bestanddelen van andere noten dan hazelnoten bevat. Ook is het niet uit te sluiten dat onze grondstoffenleveranciers in dezelfde ruimte noten verwerken en dat op deze manier, ondanks grote zorgvuldigheid, sporen overgebracht worden op onze producten.

Bevat Toffifee gluten?

Toffifee is glutenvrij. De hoeveelheid gluten die Toffifee bevat is verwaarloosbaar, waardoor Toffifee voldoet aan de Europese wetgeving. Gebaseerd op de wet EC 41/2009, kunnen we Toffifee daarom glutenvrij noemen (bevat niet meer dan 20 ppm).

Hoe lang bestaat Toffifee al?

Na lang onderzoek kwam in 1973 het eerste doosje Toffifee op de markt. Tegenwoordig wordt Toffifee in meer dan 100 landen verkocht.

Is Toffifee ook in het buitenland te verkrijgen?

Ja, Toffifee is verkrijgbaar in meer dan 100 landen.

Waar komt de naam Toffifee vandaan?

De naam Toffifee bestaat uit twee delen: “Toffi“ en “fee“. Het eerste deel, “Toffi“ komt van het woord toffee. Het tweede deel “fee“ symboliseert een brenger van geluk. Zij liet de wens “een verwennerij, gemaakt van de beste ingrediënten“ uitkomen en heeft zo voor jou een moment van plezier gecreëerd.

Bevat Toffifee sporen van alcohol?

Alcohol wordt niet als ingrediënt aan Toffifee toegevoegd. Op basis van de huidige receptuur kunnen wij ook de kleinste sporen van alcohol in de gebruikte aroma’s uitsluiten.