De geschiedenis van Toffifee

In 1973 een wereldprimeur, vandaag de dag nog steeds uniek en verkrijgbaar in meer dan 100 landen: het succesverhaal van Toffifee.

Toffifee wereldwijd
Tot heden

Toffifee wereldwijd

Wat een succesverhaal! Van de heerlijke combinatie van hazelnoot, karamel, pralinécrème en chocolade kan nu in meer dan 100 landen wereldwijd worden genoten.

Voor de hele familie
2000

Voor de hele familie

Toffifee behoudt zijn unieke positie in de nieuwe eeuw en blijft over de hele wereld in populariteit groeien. De combinatie die bij iedereen in de smaak valt, is een verwennerij voor de hele familie.

De jaren 90
1990

De jaren 90

Luidruchtig, kleurrijk en een beetje gek, dat waren de jaren 90. Hoe waren deze jaren voor Toffifee? Op TV gingen jong en oud op ontdekkingsreis met de chocolade verwennerij, maar voor Toffifee ging iedereen graag weer onmiddellijk terug naar huis.

Onmiskenbaar Toffifee
1980

Onmiskenbaar Toffifee

“Er zit meer plezier in Toffifee!“ Toffifee verschijnt in TV-commercials met een nieuwe slogan en als verwennerij voor het hele gezin.

Tot op de dag van vandaag uniek
1973

Tot op de dag van vandaag uniek

Zwart, bruin en een hazelnoot: zo wordt Toffifee in 1973 in Duitsland geïntroduceerd. Wat begon als de kleine energiesnack voor werkende vrouwen, groeide al snel uit tot meer: met Toffifee had Storck een wereldprimeur in handen. Vanaf 1974 kan deze heerlijke verwennerij ook in Nederland gekocht worden.