Verrassend kuipje
Ontdek wat Toffifee zo bijzonder maakt.
De ogen zeggen „Wow…” – de mond zegt „Mmmm..”
Heerlijke karamel
Het kuipje van heerlijke karamel.
De unieke vorm maakt van iedere Toffifee een onvergetelijke ervaring.
Krokante hazelnoot
Onze hazelnoten worden middels een speciale bereidingswijze geroosterd. Dit zorgt voor de typische Toffifee smaak en de krokante beet.
Pralinécrème in overvloed
De smeuïge pralinécrème wordt tussen de hazelnoot en het kuipje van zachte karamel gegoten. Deze romige mix van hazelnoot en cacao zorgt voor de ideale combinatie.
De kers op de “Mmmm….”
De glanzende finale! Natuurlijk mag de druppel chocolade niet ontbreken, want deze straalt op elke Toffifee.
Voedingswaarde informatie
Voedingswaarde informatie
Gemiddelde voedingswaarden | Per 100 g | Per stuk (8,3 g) | Per stuk %* |
---|---|---|---|
Energie | 2183 kJ / 522 kcal | 181 kJ / 43 kcal | 2% |
Vetten | 28,8 g | 2,4 g | 3% |
waarvan verzadigde vetzuren | 12,7 g | 1,1 g | 6% |
Koolhydraten | 59,0 g | 4,9 g | 2% |
waarvan suikers | 48,9 g | 4,1 g | 5% |
Eiwitten | 6,0 g | 0,5 g | 1% |
Zout | 0,26 g | 0,02 g | <1% |
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
Hele hazelnoot (10 %) in karamel (41 %) met pralinécrème (37 %) en chocolade (12 %).
Ingrediënten: suiker, plantaardige vetten (palm, shea), hazelnoten, glucosestroop, mageremelkpoeder, bevochtigingsmiddel: sorbitolstroop, cacaomassa, gecondenseerde magere melk, gecondenseerde wei, melksuiker, magere cacao, cacaoboter, botervet, rietsuikerstroop, weipoeder, emulgator: lecithinen (soja), zout, aroma's.
Kan ook sporen van amandel, aardnoot/pinda en andere noten bevatten.
Opmerking
De ingrediënteninformatie en de afgeronde gemiddelde voedingswaarden zijn gebaseerd op de huidige recepturen. Door veranderingen in de receptuur kunnen er in de winkel producten verkrijgbaar zijn in huidige en nieuwe samenstelling. Wij adviseren daarom een aanvullende vergelijking met de informatie op de verpakking te maken. Verschillen kunnen ontstaan in de periode van een overgangsfase naar nieuwe wettelijke richtlijnen of andere veranderende randvoorwaarden.